Gå videre til innhold
TREFFSIKKER. Ragnhild Hauge konstaterer at Sopra Steria har demonstrert evne til å levere ende-til-ende-tjenester innen forsvarssektoren.
TREFFSIKKER. Ragnhild Hauge konstaterer at Sopra Steria har demonstrert evne til å levere ende-til-ende-tjenester innen forsvarssektoren.

Pressemelding -

​Tre nye Forsvaret-avtaler til Sopra Steria

Forsvaret har inngått tre rammeavtaler med konsulentselskapet Sopra Steria.

De tre avtalene omhandler strategisk rådgivning, strategisk IKT og prosjektledelse og -støtte. Brukere av rammeavtalen er Forsvarsdepartementet med alle underliggende etater, inkludert Forsvaret.

Flere selskaper har kvalifisert seg til å levere på de tre rammeavtalene, men Sopra Steria ble innstilt på førsteplass på de to strategiske avtalene, og på andreplass på avtalen om prosjektledelse og prosjektstøtte.

– Forsvaret gjennomfører til enhver tid prosjekter med til dels høy kompleksitet og stor variasjon. Vi har vunnet disse avtalene fordi vi har klart å demonstrere at vi har kunnskap og erfaring på en rekke områder, deriblant innen strategisk omstilling og etablering av sourcingstrategier, sier Ragnhild Hauge, direktør for forretningsutvikling i Sopra Steria.

Les også: Krigsskolen innoverer med hologram-teknologi

Samarbeidet mellom forsvarssektoren og Sopra Steria har nå strukket seg over mer enn 10 år og en rekke fagfelt. I fjor vant konsulentselskapet for tredje gang på rad en kontrakt om å levere utviklingstjenester til forvaltning av Forsvarets sikre IKT-plattformer.

– Gjennom vårt langsiktige samarbeid har vi bygget opp omfattende kjennskap til Forsvarets teknologi, prosesser og organisasjon – og ikke minst innsikt og forståelse for deres særpreg og kultur. Det gir oss betydelig tyngde i forsvarsindustrien, sier Hauge.

Emner

Kategorier


Sopra Steria er et ledende internasjonalt konsulentselskap som tilbyr en av markedets mest omfattende tjenesteporteføljer innen digitalisering. Selskapet tilbyr strategiutvikling, IT-rådgivning, infrastruktur- og systemutvikling, digitale løsninger og drift. Sopra Steria bistår store private og offentlige organisasjoner i Skandinavia med å ta et digitalt lederskap innen sin bransje. Selskapet har 38 000 medarbeidere i 20 land, og hadde omsetning på 34 milliarder kroner i 2015.

I Skandinavia sørger 1300 medarbeidere for en årlig omsetning på 1,8 milliarder kroner.

Pressekontakt

Kristin Blix-Elton

Kristin Blix-Elton

Pressekontakt Markeds- og kommunikasjonsdirektør Marked- og kommunikasjon +47 970 28 616

Sopra Steria
Biskop Gunnerus' gate 14A
0185 OSLO
Norge