Nyheter

Følg Sopra Steria

Sopra Steria vant Cloud Innovation-pris

Pressemelding   •   mar 09, 2016 08:00 CET

Paris: Sopra Steria Gruppen har blitt tildelt prisen «Cloud Innovation» av IBM under konferansen Interconnect i Las Vegas.

Prisen hedrer Sopra Sterias bruk av IBM Cloud Services for å utvikle nyskapende kundeløsninger basert på kognitiv Watson-teknologi og den digitale innovasjonsplattformen Bluemix.

Sopra Steria har kombinert denne plattformen med selskapets domenekompetanse for å utvikle banebrytende løsninger for kunder innen finansielle tjenester, transport, produksjon og helse.

Sopra Steria er det første IT-tjenesteselskapet som har blitt partner i det cloud-baserte økosystemet til IBM Watson. Sopra Steria bygger nå opp et europeisk senter for kognitiv teknologi.

Prisen ble delt ut 24. februar i Las Vegas under Interconnect, en ukelang IBM-konferanse som handler om cloud-teknologi og mobilitet.

Om IBM Watson
IBM Watson er en teknologiplattform som bruker naturlig språkprosessering og maskinlæring for å levere informasjon basert på store mengder ustrukturert data.

Sopra Steria er et ledende internasjonalt konsulentselskap som tilbyr en av markedets mest omfattende tjenesteporteføljer innen digitalisering. Selskapet tilbyr strategiutvikling, IT-rådgivning, infrastruktur- og systemutvikling, digitale løsninger og drift. Sopra Steria bistår store private og offentlige organisasjoner i Skandinavia med å ta et digitalt lederskap innen sin bransje. Selskapet har 38 000 medarbeidere i 20 land, og hadde proformaomsetning på 34 milliarder kroner i 2015.

I Skandinavia sørger 1300 medarbeidere for en årlig omsetning på 1,8 milliarder kroner.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

Toppen av siden

Footer