Gå videre til innhold
Bjørn J Villa, IT-sjef Trondheim kommune (t.h.), og Kjell Rusti, administrerende direktør i Sopra Steria Skandinavia, signerte ny driftsavtale i Trondheim 5. juli.
Bjørn J Villa, IT-sjef Trondheim kommune (t.h.), og Kjell Rusti, administrerende direktør i Sopra Steria Skandinavia, signerte ny driftsavtale i Trondheim 5. juli.

Pressemelding -

​Sopra Steria inngår ny driftsavtale med Trondheim kommune

Sopra Steria fortsetter sitt engasjement med drift av Trondheims kommunes IT-systemer, og utvider med ytterligere IT-sikkerhetstjenester fra Datametrix og Telenor Security Operation Center.

Sopra Steria har siden 2011 jobbet tett med Trondheim kommune for å forberede og modernisere IT-tjenestene til kommunen. Selskapet leverer trygg og stabil drift av virksomhetskritiske systemer til det beste for Trondheim kommune og dens innbyggere.

IT-sjef i Trondheim kommune, Bjørn Villa, sier at de nå har signert en ny applikasjonsdriftsavtale med Sopra Steria.

– En god leverandørrelasjon videreføres med nye tjenester, bedre pris og økt fokus på informasjonssikkerhet, sier han.

Vokser i Trondheim

Sopra Steria har de siste årene etablert seg som en ende-til-ende-leverandør i Trondheim. Selskapet har 40 medarbeidere i nye lokaler på Brattørkaia. Sopra Steria har nylig ansatt flere nye ledere i Trondheim og forventer sterk vekst i regionen. Selskapet har flere store offentlige og private virksomheter på kundelisten.

Kontaktpersoner:

* Trondheim kommune, IT-sjef Bjørn J. Villa, mobil 416 73 686

* Sopra Steria, markeds -og kommunikasjonsdirektør Kristin Blix-Elton, mobil 970 28 616,

* Sopra Steria, Managing Director - Infrastructure Management Nordics, Odd Inge Bjørdal, mobil 975 24 118

Emner


Sopra Steria er et ledende internasjonalt konsulentselskap med en av markedets mest omfattende tjenesteporteføljer innen digitalisering. Selskapet tilbyr strategiutvikling, IT-rådgivning, infrastruktur- og systemutvikling, digitale løsninger og drift. Sopra Steria bistår store private og offentlige organisasjoner i Skandinavia med å ta et digitalt lederskap innen sin bransje. Selskapet har 40 000 medarbeidere i 20 land, og hadde en omsetning på € 3,7 milliarder i 2016.

I Skandinavia sørger 1300 medarbeidere for en årlig omsetning på 1,8 milliarder kroner

Kontakter

Kristin Blix-Elton

Kristin Blix-Elton

Pressekontakt Markeds- og kommunikasjonsdirektør Marked- og kommunikasjon +47 970 28 616

Sopra Steria
Biskop Gunnerus' gate 14A
0185 OSLO
Norge