Nyheter

Følg Sopra Steria

​Nytt om navn: Heidi Ravndal til Sopra Steria

Pressemelding   •   des 02, 2016 09:20 CET

SATSER PÅ OLJE: Heidi Ravndal styrker Sopra Sterias satsing på olje- og gassektoren. Foto: Sanda Andersen

Heidi Ravndal (32) skal styrke det internasjonale konsulentselskapet Sopra Sterias voksende satsing på infrastrukturrådgiving i olje- og gassektor.

Sopra Steria er det nest største konsulentselskapet i Norge og har det største fagmiljøet innen infrastrukturrådgiving.

– Det ingen hemmelighet at vi ønsker å styrke oss i olje- og gassektoren. Deler av bransjen er i ferd med å legge de verste nedgangstidene bak seg. Nå er det mange som skal konsolidere og gjøre nye investeringer, og dette er omstillinger som også påvirker IT. Disse forretningsendringene ønsker vi å hjelpe kundene med, sier Ravndal.

Hun skal jobbe spesielt opp mot næringslivet i Stavanger.

– Vi skal hjelpe kundene med deres digitaliseringsprosjekter, både fra et teknologi-, prosess- og organisasjonsperspektiv, sier 32-åringen.

Ravndal kommer fra ledende salgsstilling i Wellit, en offshorerettet programvareaktør i Stavanger. Hun har også jobbet fem år i teknologiselskapet Datametrix i både Oslo og Stavanger, og har utdannelse fra blant annet Fudan University i Shanghai.

– Vi skal komme tettere på regionen og på kundene våre her. Vi vil samtidig selvsagt trekke på kompetansen Sopra Steria sitter på både i Oslo og internasjonalt, sier Ravndal.

Sopra Steria er et ledende internasjonalt konsulentselskap som tilbyr en av markedets mest omfattende tjenesteporteføljer innen digitalisering. Selskapet tilbyr strategiutvikling, IT-rådgivning, infrastruktur- og systemutvikling, digitale løsninger og drift. Sopra Steria bistår store private og offentlige organisasjoner i Skandinavia med å ta et digitalt lederskap innen sin bransje. Selskapet har 38 000 medarbeidere i 20 land, og hadde omsetning på 34 milliarder kroner i 2015.

I Skandinavia sørger 1300 medarbeidere for en årlig omsetning på 1,8 milliarder kroner.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

Toppen av siden

Footer