Nyheter

Følg Sopra Steria

Ny avtale mellom Sopra Steria og Skatteverket

Pressemelding   •   okt 21, 2015 13:44 CEST

Svenske Skatteverket har gitt Sopra Steria jobben med å innføre et nytt system for håndtering av interne serviceleveranser som HR, innkjøp, sikkerhet, dokumentstyring og interne kundetjenester. Avtalen strekker seg over fire år med opsjon på ytterligere to år.

Kjell Rusti, administrerende direktør for Sopra Steria i Skandinavia, forklarer at selskapet over tid har bygget opp betydelig kompetanse på området. Sopra Steria har også jobbet med skattemyndigheter i de andre skandinaviske landene i flere år.

– Vi er stolte over at vi nå arbeider med skattemyndighetene i alle de skandinaviske landene. Vi har over ti års erfaring fra vårt samarbeid med Skatteetaten i Norge og danske skattemyndigheter, og vi kommer til å utnytte denne kompetansen på tvers av landegrensene for å levere best mulig til alle landenes skattemyndigheter, sier Rusti.

Sopra Steria er et ledende internasjonalt konsulentselskap som tilbyr en av markedets mest omfattende tjenesteporteføljer innen digitalisering. Selskapet tilbyr strategiutvikling, IT-rådgivning, infrastruktur- og systemutvikling, digitale løsninger og drift. Sopra Steria bistår store private og offentlige organisasjoner i Skandinavia med å ta et digitalt lederskap innen sin bransje. Selskapet har 38 000 medarbeidere i 20 land, og hadde omsetning på 34 milliarder kroner i 2015.

I Skandinavia sørger 1300 medarbeidere for en årlig omsetning på 1,8 milliarder kroner.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

Toppen av siden

Footer