Gå videre til innhold
Det er et utrolig spennende program med kjente navn fra inn og utland.
Det er et utrolig spennende program med kjente navn fra inn og utland.

Pressemelding -

Inviterer Norge til gratis kunnskapskonferanse – i en digital by

Sopra Sterias Power of Sharing-konferanse har åpnet dørene for alle som vil delta – med en imponerende liste av internasjonale og norske foredragsholdere.

- Kunnskapsdeling er sentralt i alt Sopra Steria gjør. Å dele kunnskap med kundene våre er kjernen i vår kultur, og vårt samfunnsoppdrag er å være den beste i å dele kompetanse som skaper resultater, sier Kjell Rusti, administrerende direktør i Sopra Steria.

Det å lære, dele og bygge på erfaring på tvers av bransjer, virksomheter og sektor, er konsulentens viktigste oppdrag. Derfor har selskapet, som er Norges største konsulentselskap innen digitalisering, valgt å gjøre sin store årlige kundekonferanse 25. november åpen for alle – digitalt.

- Det er et utrolig spennende program med kjente navn fra inn og utland. Spesielt spennende er det at Tom Rivett-Carnac, en av arkitektene bak Paris-avtalen og en av verdens fremste eksperter på hva som skal til for å nå klimamålene, takket ja til å dele sin kunnskap med oss. Han kommer rett fra COP26 i Glasgow, og vi gleder oss til å lære fra ham, sier Rusti.

Blant bidragsyterne er flere tunge navn. I tillegg til Rivett-Carnac finner du Johan H. Andresen, Hege Skryseth, Birger Magnus, Tone Wille, Bernt Reitan Jensen, Bjørn Otto Sverdrup, Nina Jensen, Torbjørn Røe Isaksen, Sven Størmer Thaulow med mange flere.

Paradigmeskiftet
Temaet for årets Power of Sharing-konferanse er «Skiftet», og tar for seg paradigmeskiftet vi står i innen teknologi, bærekraft, arbeidsliv og økonomi.

- Både det offentlige og private Norge må endre seg radikalt i årene som kommer. Konferansen stiller blant annet spørsmålene: Hvor skal vi bygge på det gamle, og hvor må vi begynne med blanke ark? Hvordan skal det offentlige og private jobbe, sammen og hver for seg, for å sikre at vi når noen av verdenshistoriens kanskje viktigste mål?, sier Rusti.


Digital by
Konferansen er bygget som en by, der du kan bevege deg mellom ulike spor, eller «bydeler», som har temaene teknologi, bærekraft, arbeidsliv og økonomi.

- Du kan lage din egen avatar og interagere underveis i konferansen, stille spørsmål direkte i panelsamtalene og lese mer om spennende digitaliseringsprosjekter, sier Rusti og fortsetter:

- Jeg håper du vil være med!

Konferansen avholdes torsdag den 25. november klokken 12.00. Les mer om konferansen, se alle foredragsholdere og register deg gratis på: Powerofsharing.no.

Emner


Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, og har de siste fem årene blitt rangert som Norges beste arbeidsplass. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap.

Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid.

Sopra Steria har 46 000 medarbeidere i 25 land, og hadde en omsetning på € 4,3 milliarder i 2020.

I Norge sørger 2000 medarbeidere for en årlig omsetning på over 3 milliarder kroner i 2020.

Pressekontakt

Kristin Blix-Elton

Kristin Blix-Elton

Pressekontakt Markeds- og kommunikasjonsdirektør Marked- og kommunikasjon +47 970 28 616

Relatert materiale

Sopra Steria
Biskop Gunnerus' gate 14A
0185 OSLO
Norge