Gå videre til innhold
EGGS-gjengen jublet i kor da de ble utropt som Årets teknologi- og designbyrå på Byrådagen i Oslo onsdag kveld.
EGGS-gjengen jublet i kor da de ble utropt som Årets teknologi- og designbyrå på Byrådagen i Oslo onsdag kveld.

Pressemelding -

EGGS jubler som «Årets teknologi- og designbyrå»

– Dette er kjempegøy og viktig for oss, en solid boost for hele selskapet. EGGS-gjengen jublet i kor da de ble utropt som Årets teknologi- og designbyrå på Byrådagen i Oslo onsdag kveld.

– Det er utrolig gøy å bli stemt frem av kunder til denne gjeve omdømmeprisen, sier Ulla Sommerfelt, som leder EGGS Design. For ett år siden ble selskapet en del av Sopra Steria, Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering. Sammenslåingen gir EGGS større muskler og Sopra Steria større bredde innen både design, innovasjon og bærekraft.

Nådeløse

I år har Kantar spurt 808 respondenter om profil og omdømme hos 60 større byråer, og EGGS kom for første gang ut blant «topp 5» totalt. Og vant Årets teknologi- og designbyrå etter å ha tatt andreplassen både i fjor og året før.

Kåringen, som bransjebladet Kampanje står bak, foregikk i teatersalen på Hotel Continental i Oslo onsdag kveld. Den tar for seg byråenes omdømme og tilliten de nyter i tillegg til en vurdering av toppledelsen og hva de har oppnådd økonomisk og kvalitetsmessig.

– Denne tilbakemeldingen er veldig hyggelig å få, ikke minst fordi så mange av de som svarer ikke er våre egne kunder. Men kunder snakker sammen, og folk som ikke har jobbet med oss, spør folk som har gjort det. De er tydeligvis fornøyde, sier Sommerfelt.

Hun mener dette skaper gode ringvirkninger, der EGGS får sjansen til å jobbe med enda flere ambisiøse og spennende selskaper og prosjekter. – Vi pleier å si at vi er nådeløse på kvalitet, og det ser ut til å bære frukter.

– God kombo

Selv om EGGS har vunnet denne kåringen ved egen innsats, sa Sopra Steria-sjef Kjell Rusti fra scenen at det å få EGGS-gjengen på laget har betydd og vil bety enormt mye fremover.

– Vi trenger deres spisskompetanse for å bli ledende på designdrevet innovasjon, fra tidlig utforskning til ferdig løsning. Vi vil utvikle Sopra Steria til å bli ledende på enda flere områder, sa Rusti

– Vi er opptatt av å skape verdi både for våre kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid. Vi har kjempetro på synergien i å slå kreftene sammen. At EGGS – vi – nå får denne prisen, er vi veldig glade for.

EGGS dekker alle design-disipliner, og kobler design og teknologi for å virkeliggjøre ideene. Byrået jobber strategisk med å bygge forretningsmodeller så kundene skal lykkes med dette. Både Rusti og Sommerfelt mener de sammen kan vi løse mye mer for og hos kundene.

– Må ha gode opplevelser

Ifølge EGGS-sjefen ligger noe av hemmeligheten i å lykkes så bra, at de jobber systematisk med gode kundeopplevelser og aktiv bruk av både nettsider og sosiale medier.

– Vi har vårt eget interne kundeopplevelsesprogram, EGGSFactor, for å både forbedre og feire de gode opplevelsene, sier Ulla Sommerfelt. Dette handler blant annet om samskaping, siden innovasjon er en lagsport, som igjen styrker kvaliteten på leveransene.

– I tillegg jobber vi systematisk med å dele kunnskap og vise frem de gode eksemplene. Heldigvis vil veldig mange kunder fortelle videre det de har opplevd med oss. Én måte å gjøre dette på er ved å invitere til inspirasjonskvelder og fagfrokoster.

– Alles ære

På byråkvelden hadde i alt 12 av de 130 i EGGS møtt opp. Sjefen selv var utenlands, men blant de andre gikk ett budskap igjen:

– Dette er en pris til hele EGGS som alle har grunn til å feire, også på våre fem kontorer rundt i landet. Alle i EGGS har like stor ære for dette, sa Mons Langaard, senior business developer i EGGS mens feiringen fortsatte ved bordet i det tettpakkede teaterssalen.

– Alle har jobbet hardt for å levere så bra, sa han, men det er kanskje mest av alt bredden og måten vi jobber sammen på, som har sikret oss denne topplassen. Dette er vel fortjent!

Emner


Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, og har de siste fem årene blitt rangert som Norges beste arbeidsplass. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap.

Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid.

Sopra Steria har 47 000 medarbeidere i 30 land, og hadde en omsetning på € 4,7 milliarder i 2021.

I Norge sørger 2400 medarbeidere for en årlig omsetning på over 3 milliarder kroner i 2021.

I Norge har Sopra Steria kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Drammen, Bergen, Kristiansand og Tromsø.

Kontakter

Kristin Blix-Elton

Kristin Blix-Elton

Pressekontakt Markeds- og kommunikasjonsdirektør Marked- og kommunikasjon +47 970 28 616

Sopra Steria
Biskop Gunnerus' gate 14A
0185 OSLO
Norge