Nyheter

Følg Sopra Steria

David (18) fra Nesodden inntar ledelsen i Sopra Steria

Pressemelding   •   okt 27, 2016 07:00 CEST

SISTE SKRIK: Det siste innen blant annet hologramteknologi venter David Netland Söderström når han ankommer. Sopra Steria Torsdag morgen.

I dag tar norske toppledere med seg unge ledertalenter på jobb. David Netland Söderström skal få et unikt innsyn administrerende Kjell Rusti sin hverdag som toppleder.

I en alder av 17 år startet David Netland Söderström ungdomsbedriften Scandic Marketing UB sammen med medelever på Nesodden videregående skole. Som daglig leder for bedriften utmerket han seg som en av de aller dyktigste. Torsdag 27. oktober får han en skoledag han helt utenom det vanlige når han skal ”skygge” Sopra Sterias administrerende direktør Kjell Rusti gjennom arbeidsdagen.

– Bedriften jeg var med å starte tilbød ekspertise hovedsakelig innen Artist Management. I dag studerer jeg entreprenørskap og økonomi på BI, samtidig som jeg har videreført samarbeidet med noen av artistene gjennom mitt eget selskap, sier David.

Heier på ungdom

Sopra Steria er en ledende aktør i Europa innen digital transformasjon. Selskapet har 38 000 medarbeidere i 20 land, og hadde i 2015 en omsetning på 34 milliarder kroner.

– Vi i Sopra Steria trenger unge som kan tenke nytt og som kan bidra til å skape fremtidens teknologiløsninger. Ungdomsbedrifter gir talenter som David mulighet til å utfordre seg selv. Erfaringen og kompetansen de får med seg blir gull verdt for norsk næringsliv, sier Kjell Rusti, administrerende direktør i Sopra Steria.

Innovatører trengs overalt

– Både offentlige og private virksomheter har behov for mennesker som evner å tenke nytt og skape verdier. Innovatører trengs overalt! Da må vi ha et utdanningssystem som svarer på samfunnets kompetansebehov. Flere unge må få kreativitet, samarbeid og innovasjonsprosesser som del av utdanningen sin, sier Anne Kathrine Slungård, administrerende direktør i Ungt Entreprenørskap Norge.

Ungt Entreprenørskap og ManpowerGroup står sammen bak initiativet. Fire statsråder, NAV-leder Sigrun Vågeng, børsdirektør Bente Landsnes, Kjell Rusti, Rune Bjerke og Telenor-topp Berit Svendsen er blant lederne som deltar på årets arrangement.

Kontakt:

David Netland Söderström, mobil 941 68 019

Sopra Steria, Director Marketing and Communication Scandinavia, Kristin Blix-Elton, mobil 970 28 616

Wenche Wærner, kommunikasjonsansvarlig i Ungt Entreprenørskap Norge, mobil 93 43 78 00

Sopra Steria er et ledende internasjonalt konsulentselskap som tilbyr en av markedets mest omfattende tjenesteporteføljer innen digitalisering. Selskapet tilbyr strategiutvikling, IT-rådgivning, infrastruktur- og systemutvikling, digitale løsninger og drift. Sopra Steria bistår store private og offentlige organisasjoner i Skandinavia med å ta et digitalt lederskap innen sin bransje. Selskapet har 38 000 medarbeidere i 20 land, og hadde omsetning på 34 milliarder kroner i 2015.

I Skandinavia sørger 1300 medarbeidere for en årlig omsetning på 1,8 milliarder kroner.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

Toppen av siden

Footer