Gå videre til innhold
PÅ OSLO INNOVATION WEEK: To journalister fra The Guardian tester Microsoft HoloLens og banebrytende medisinsk teknologi utviklet sammen med OUS.
PÅ OSLO INNOVATION WEEK: To journalister fra The Guardian tester Microsoft HoloLens og banebrytende medisinsk teknologi utviklet sammen med OUS.

Nyhet -

​Sopra Steria på Oslo Innovation Week 2016

Fra frokostmøter og teknologidemonstrasjoner til lansering av vårt nye innovasjonssenter: Dette gjør Sopra Steria under Oslo Innovation Week 2016.

Mellom 17. og 21. oktober er det igjen tid for Oslo Innovation Week. Arrangementet har vokst seg til å bli en av Europas fremste møteplasser for innovatører, teknologer og investorer. Derfor er dette en naturlig arena å delta på for et ledende internasjonalt konsulentselskap som Sopra Steria.

Vi demonstrerer fremtidens hologramteknologi

På åpningsdagen, mandag 17. oktober kl. 13.00-18.00, viste vi frem Microsoft HoloLens i Skur 13 på Tjuvholmen, der blant annet kronprinsparet var med og åpnet Oslo Innovation Week. HoloLens er banebrytende hologramteknologi der fysisk og virtuell virkelighet smelter sammen i såkalt «mixed reality». Sopra Steria har bygget opp landets mest erfarne utviklingsmiljø på Microsoft HoloLens, og vi gleder oss til å vise frem noen av de bruksområdene vi har utviklet med teknologien. Blant annet utvikler vi et spennende 3D-forskningsprosjekt om leverkreft sammen med intervensjonssenteret på Oslo universitetssykehus og Microsoft.

Bli med på fire spennende frokostmøter

Tirsdag 18.10. How to create Power Couples

Kjell Rusti, administrerende direktør for Sopra Steria Skandinavia, deler sine tanker og erfaringer om hvordan samarbeid og samskaping leder til fremveksten av såkalte Power Couples. Sopra Sterias globale Digilab-team kommer også til å være til stede for å snakke om hvordan langsiktige og lønnsomme Power Couple-forbindelser skapes gjennom deltakelse i åpne og samarbeidende innovasjonsmiljøer.

Meld deg på

Onsdag 19.10. How can long-term contracts be a catalyst for innovation in Norway?

Digitalisering av offentlig sektor og andre næringer byr på utfordringer som gjør at vi må tenke annerledes omkring tjenesteleveranser og samarbeidsformer. Flere studier viser at langvarige relasjoner er nødvendige for å legge til rette for kunnskapsoverføring. Innovasjonsrådgiverne Roar Jakobsen og Oddgeir Hvidsten besøker oss for å dele sine erfaringer. I tillegg vil Anita Sundal Skjøstad fra Virke snakke om hvorfor og hvordan fremtidens langsiktige kontrakter kan styres.

Dette arrangementet er kun på norsk.

Meld deg på

Torsdag 20.10. Microsoft HoloLens – the future of healthcare?

HoloLens-teknologien kan i løpet av bare noen få år radikalt endre måten vi jobber og forholder oss til teknologi på. Microsoft HoloLens kombinerer den virkelige verden med høyoppløselige 3D-hologrammer, noe som åpner for et utall bruksområder i nesten alle bransjer og sektorer. På dette frokostmøtet vil blant annet forsker og systemutvikler Rafael Palomar, gi innblikk i jobben de har gjort med virtualisering som en del av kirurgisk planlegging og navigasjon siden 2004. Han vil fortelle om arbeidet med å integrere HoloLens-teknologien inn i operasjonssalen.

Meld deg på

Fredag 21.10. Everything as a service – How to innovate in the service economy

Det er kunderelasjoner, ikke teknologi, som er nøkkelen til å lykkes i forretningslivet. Men bare ved å se bedriften din gjennom kundens øyne kan du virkelig lykkes i å optimalisere kundeporteføljen. Lavrans Løvlie fra Livework og Cathrine Donberg fra Sopra Steria UX & Design skal snakke om hvordan en designdrevet tilnærming kan lede til mer produktive og innovative kundeforhold.

Meld deg på

Sopra Steria lanserer innovasjonslaboratorium i Oslo

Vi er stolte av å kunne åpne Sopra Sterias nyeste innovasjonssenter, DigiLab, i Posthuset i Oslo. Gjennom informasjonsdeling, samhandling og samskaping blir DigiLab et nyskapende møtepunkt mellom oss og våre kunder og partnere. DigiLab er et laboratorierom dedikert til innovasjon, der man gjennom praktiske demonstrasjoner og workshops utvikler nye ideer og muligheter basert på teknologiske nyvinninger som kan forandre måten vi arbeider og lever på.

KONGELIG BESØK: Også kronprinsparet var tilstede på åpningen av Oslo Innovation Week.

Emner

Tags

Pressekontakt

Kristin Blix-Elton

Kristin Blix-Elton

Pressekontakt Markeds- og kommunikasjonsdirektør Marked- og kommunikasjon +47 970 28 616

Relatert materiale

Sopra Steria
Biskop Gunnerus' gate 14A
0185 OSLO
Norge