Nyheter

Følg Sopra Steria

Sopra Steria fikk 2. plassen i kåringen av Norges beste arbeidsplasser

Nyhet   •   mar 11, 2016 12:00 CET

Under kåringen av Norges beste arbeidsplasser i regi av Great Place to Work Institute, landet Sopra Steria 2. plassen i kategorien store bedrifter. Dette er niende året selskapet er i toppsjiktet blant Norges beste arbeidsgivere.

– Dette er vi veldig stolte og fornøyde med, sier HR-direktør Solfrid Skilbrigt.

I ni år på rad har Sopra Steria vært blant de ti beste arbeidsplassene i landet. Selskapet jobber målrettet med strategien om å bygge og vedlikeholde en bedriftskultur som oppfordrer til deling, engasjement, samt faglig og personlig utvikling.

Les mer om hvorfor vi tror at våre medarbeidere trives så godt hos oss.

400 medarbeidere på to år
– Målet vårt er å være det beste konsulentselskapet for de beste konsulentene. Det krever at vi både må tiltrekke oss og holde på gode personer, sier Skilbrigt.

I løpet av denne tiden har antallet medarbeidere tredoblet, og de siste to årene har selskapet ansatt mer enn 400 medarbeidere.

Lønnsomt med god arbeidsplass
Skilbrigt sier at hun tror at noe av grunnen til at vi har lykkes med å beholde kulturen på tross av sterk vekst, er fordi selskapet har klart å se «det lille i det store».

– Støttende lederskap er en viktig faktor for å lykkes. Sopra Steria har dessuten en svært god og strukturert måte å ta imot nye kolleger på, slik at de raskt blir en del av kulturen og mestrer arbeidsoppgavene, sier hun og avslutter:

– Fornøyde medarbeidere gjør en bedre jobb. Derfor er en raus, inkluderende selskapskultur som oppmuntrer til kreativitet og initiativ ikke bare bærekraftig, men også lønnsomt.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

Toppen av siden

Footer