Gå videre til innhold
PÅ PRESTISJETUNG LISTE: Communications Manager Hanne Kristine Fjellheim.
PÅ PRESTISJETUNG LISTE: Communications Manager Hanne Kristine Fjellheim.

Nyhet -

​Hanne Kristine Fjellheim fra Sopra Steria er blant Norges fremste ledertalenter

Communications Manager Hanne Kristine Fjellheim (34) i Sopra Steria er med på en prestisjetung årlig liste over unge ledere i Norge.

Det er E24s uavhengige fagjury som utpeker Fjellheim til en av årets unge markedsføringsledere i forbindelse med kåringen Ledertalentene 2017.

– Hanne er visjonær, kreativ, ambisiøs og uredd. Med det engasjementet hun viser både på jobb og i andre verv, er hun en svært god rollemodell for alle unge ledere, sier Kristin Blix-Elton, markeds- og kommunikasjonsdirektør for Sopra Steria i Skandinavia.

Fjellheim er Communications Manager i Sopra Steria, et av Norges største konsulentselskaper. Hun har med sitt dedikerte arbeid på digitale flater blitt en profilert fagekspert innen interne og eksterne sosiale medier, samt strategisk personlig merkevarebygging. Fjellheim skriver jevnlige debattinnlegg i medier som Dagens Næringsliv og Kapital, og har blitt en ettertraktet foredragsholder.

– Hanne er en energisk person med gode kommunikasjonsevner. Hun er flink til å motivere, engasjere og løfte frem sine kolleger, og hun har bidratt betydelig til utviklingen av vår kommunikasjonsstrategi og merkevare, sier Blix-Elton.

Les også: Sopra Steria blant Norges mest attraktive arbeidsgivere

Leder en rekke initiativer
Fjellheim leder et program for å posisjonere Sopra Steria som ledende innen digital transformasjon. Hun jobber også med kompetansehevende tiltak, og er blant annet redaktør for fagbloggen Sterkblanding.no.

34-åringen er også dedikert til en rekke verv. Hun har vært med på å bygge opp IT-nettverket «Women at Sopra Steria», en satsning som var med på å vinne selskapet den høythengende ODA-prisen tidligere i år. Nylig ble også Fjellheim en del av styret til ODA, som er Nordens største nettverk for kvinner i IT med over 7000 medlemmer.

I tillegg har hun også ledet satsingen «The Challenge», der alle i Sopra Steria dedikerer én dag i året til å samle inn penger til selskapets skoleprosjekt i India.

Se hele listen over alle ledertalentene i E24s kåring

– Stolt av å bli nominert
Fjellheim selv er overrasket og glad for å ha havnet på listen.

– Ikke minst er jeg utrolig stolt av at ledelsen i et av Norges fremste konsulentselskaper nominerte meg til denne kåringen. Å få en slik anerkjennelse for jobben jeg har gjort er stort for meg, sier hun.

Hanne Kristine Fjellheim har arbeidet i Sopra Steria i fire år. Tidligere har hun jobbet som PR-rådgiver i kommunikasjonsbyrå og som journalist i VG. Hun er utdannet journalist, med en mastergrad i PR og kommunikasjon fra University of Sydney i Australia.

Dette er niende året E24 kårer årets ledertalenter. Kriteriene for å bli vurdert er at man har resultat-, personal- og/eller beslutningsansvar i næringslivet og er 35 år eller yngre.

Les også: Konsulentbransjens ærespris til Kjell Rusti


Kontaktpersoner:

* Sopra Steria, Director Marketing and Communication Scandinavia, Kristin Blix-Elton, mobil 970 28 616

* Sopra Steria, Communication Manager Hanne Kristine Fjellheim, mobil 920 63 306

Emner

Kontakter

Kristin Blix-Elton

Kristin Blix-Elton

Pressekontakt Markeds- og kommunikasjonsdirektør Marked- og kommunikasjon +47 970 28 616

Sopra Steria
Biskop Gunnerus' gate 14A
0185 OSLO
Norge