Nyheter

Følg Sopra Steria

​Nytt om navn: Heidi Ravndal til Sopra Steria

Pressemelding   •   des 02, 2016 09:20 CET

SATSER PÅ OLJE: Heidi Ravndal styrker Sopra Sterias satsing på olje- og gassektoren. Foto: Sanda Andersen

Heidi Ravndal (32) skal styrke det internasjonale konsulentselskapet Sopra Sterias voksende satsing på infrastrukturrådgiving i olje- og gassektor.

Sopra Steria er det nest største konsulentselskapet i Norge og har det største fagmiljøet innen infrastrukturrådgiving.

– Det ingen hemmelighet at vi ønsker å styrke oss i olje- og gassektoren. Deler av bransjen er i ferd med å legge de verste nedgangstidene bak seg. Nå er det mange som skal konsolidere og gjøre nye investeringer, og dette er omstillinger som også påvirker IT. Disse forretningsendringene ønsker vi å hjelpe kundene med, sier Ravndal.

Hun skal jobbe spesielt opp mot næringslivet i Stavanger.

– Vi skal hjelpe kundene med deres digitaliseringsprosjekter, både fra et teknologi-, prosess- og organisasjonsperspektiv, sier 32-åringen.

Ravndal kommer fra ledende salgsstilling i Wellit, en offshorerettet programvareaktør i Stavanger. Hun har også jobbet fem år i teknologiselskapet Datametrix i både Oslo og Stavanger, og har utdannelse fra blant annet Fudan University i Shanghai.

– Vi skal komme tettere på regionen og på kundene våre her. Vi vil samtidig selvsagt trekke på kompetansen Sopra Steria sitter på både i Oslo og internasjonalt, sier Ravndal.

Sopra Steria er et ledende internasjonalt konsulentselskap som tilbyr en av markedets mest omfattende tjenesteporteføljer innen digitalisering. Selskapet tilbyr strategiutvikling, IT-rådgivning, infrastruktur- og systemutvikling, digitale løsninger og drift. Sopra Steria bistår store private og offentlige organisasjoner i Skandinavia med å ta et digitalt lederskap innen sin bransje. Selskapet har 38 000 medarbeidere i 20 land, og hadde omsetning på 34 milliarder kroner i 2015.

I Skandinavia sørger 1300 medarbeidere for en årlig omsetning på 1,8 milliarder kroner.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://nyheter.soprasteria.no/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.

Toppen av siden

Footer